Thursday, 2 May 2013

Anggur.




Rasanya dah dua kali pergi tempat nih.okay perjalanan yang tak di rancang tiba tiba my daddy ajak katanya tak dak mood nak buat kerja so jom release tension :)
Dengan kaki sakit sisa mendaki bukit masih terasa ikut je la sebab buah anggur punya pasai :P
Jadi baby sister sebab mengasuh Faris mak dia tak pergi tengah sarat mengandung adik kepada Faris :D
Macam duduk dalam oven 130 darjah celcius dekat situ *english melayu campur habis*






Tak sampai sejam pun duduk sana akhirnya meneruskan perjalanan pergi rumah sepupu,Belantik nama tempat tuu :)
Suasana kampung sungai ada belakang rumah,rugi rugi tak bawak pelampung :P
Faris takut nak mandi sungai dia kata Laut ==' apa apa pun tak apa la janji ada kaitan faris oi
Perjalanan pergi dan balik bendera sempena PRU13 nih penuh satu jalan =.=` mata pun dah rambang tengok *tak cukup umur lagi jangan menyibuk*

Okay bye :)









Terima Kasih Daun Keladi,Nanti Datang Lagi

Wednesday, 1 May 2013

Mendaki Bukit Besar



 Disebabkan ehem ehem lama tak exercise kan kan -_-" cubalah diri cari pengalaman masuk hutan Malaysia nih.Dak dak sebenarnya join nak bagi turun berat semenjak jadi penganggur nih kerja makan tidur exercise tak pun *ssshhhhh jgn bg tau orang ;p*.Ingat kan sikit ja daki bukit tuhh rupanya hurmm rasa naik Cameron Highland :3 *mencabar zahir dan batin*
Pacat tuhh jangan cakap la habis dalam stoking dia masuk,stoking tak berlubang pun.pelik pandai dia masuk kaki yang busuk pun nak =="
First time and last time kowt.hahahaa
Ayah & kakak ceq ja yang join kami 3 beranak :)
Turun 5kg nih,haha okay tipu tak timbang lagi *perempuan teqa tu dah la*

ohhh lupa nak cerita 3 orang perempuan ja tau 
#bangga diri jup.



video

boleh tuju lagu :P

#Happy Labour Day :)


Terima Kasih Daun Keladi,Nanti Datang Lagi